Beşiktaş Son Dakika Transfer Bombasını Patlatabilir

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Transfer döneminde taraftarını mutlu eden Beşiktaş, transferin bitimine saatler kala savunma bölgesine tecrübeli isim ile takviye yapmayı planlıyor.

34 yaşındaki Brezilyalı oyuncu henüz bir kulüp ile anlaşmazken Şampiyonlar Ligi kayıtlarının bitmesine rağmen Avrupa'da forma giymek istiyor. Daha önce Adana Demirspor'un ciddi şekilde ilgilendiği yıldız oyuncunun ilk tercihinin Serie A ve La Liga olduğu gelen bilgiler arasında. Yıldız oyuncunun geleceği yakın zaman içerisinde belli olacak.

BEŞİKTAŞ BEKLEMEDE!

Milliyet'in haberine göre, siyah-Beyazlıların Luiz için teklifini yaptığı ve beklemeye geçtiği iddia edildi. 3 kulvarda birden mücadele verecek Beşiktaş, Süper Lig'deki defans seçiminde dönüşümlü olarak tecrübeli oyuncuyu kullanmayı planlıyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI