Beşiktaş, Süper Yeteneğini Sattı

Beşiktaş'ın 16 yaş akegorisinde forvet mevkiinde forma giyen Azad Demir, Altınordu'ya verildi.

kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş'ın 16 yaş kategorisinde forvet mevkiinde forma giyen Azad Demir, Altınordu'ya satıdı. U16 takımında attığı gollerle adından söz ettiren Azad Demir, Atakan Üner tranfserine karşılık bedelsiz olarak Altınordu takımına verildiği öğrenildi. Beşiktaş Atakan Üner'e karşılık 150 bin Euro artı Muhayer'i önermişti. Ancak İzmir ekibi yapılan pazarlıklar sonucu Oğuzhan Akgün'ü 4 yıllığına kiralarken Azad Demir'i de kadrosuna kattı. 

Azad Demir U16 milli takımımızın da golcüsü olarak görev yapıyor. Azad'ın bedelsiz bir şekilde sessiz sedasız İzmir ekibine verilmesi Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Beşiktaş Yönetimi'nin bu sezon altyapı bünyesinden yetişen Fatih Aksoy, Ahmet Gülay, Oğuzhan Akgün'ün ardından Azad Demir'i satılmasını eleştirdiler. 

Beşiktaş yönetim kurulu eski üyesi Sinan Vardar, geçtiğimiz Mart ayında Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısında yayınladığı Azad Demir'in geleceğin en büyük yıldız adaylarından biri olacağını iddia etmişti.  Vardar yazısında, "16 yaşındaki Azad Demir çok büyük yetenek. Sevgili Beşiktaşlı yöneticiler;  süper yetenek Azad Demir'i profesyonel yaptınız mı? Azad elden kaçarsa çok üzülürüz...'' yorumunu yapmıştı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI