Beşiktaş TAB Gıda ile imzaladı

Beşiktaş, TAB Gıda arasında bugün düzenlenen imza töreni ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Beşiktaş, TAB Gıda arasında bugün düzenlenen imza töreni ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
Düzenlenen törende Başkan Ahmet Nur Çebi yapmış olduğu konuşmada "Kulüplerimiz için sponsor destekleri bu süreçte çok önemli.
Sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Beşiktaş'a sponsor oldukları için TAB Gıda'ya teşekkürler. Beşiktaş taraftarı katkı verdikçe bize çok büyük maddiyat gelecek" ifadelerinde bulundu.
Başkan Çebi, Beşiktaş için özel hazırlanan menüyle alakalı "Taraftarımıza şimdiden afiyet olsun. TAB Gıda'dan Beşiktaş menüsünü seçsinler. Bize destek olmalarını rica ediyorum." Şeklinde konuştu.
TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu'nun; "Taraftar takımını ne kadar desteklerse biz aracı olacağız" ifadeleri ile verdiği yanıtta transfer sponsorluğu bakımından mesaj verdi.
Ahmet Nur Çebi transfer hakkında; "Umarım bunun için ayrı bir sponsorluk anlaşması yaparız. Teşekkürler" dedi.
TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu Beşiktaş ile yapılan anlaşmanın detaylarını şu sözlerle açıkladı:
"Beşiktaş'ın burada gerçek sponsoru taraftar olacak. Beşiktaş menülerini tercih edenler takımlarına pratik bir şekilde destek olacak. 5 yıllık süreci kapsayacak" ifadelerinde bulundu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI