Beşiktaş tarihinde kara leke

Beşiktaş başkanı Fikret Orman 7 senede 5. kez Siyah-Beyazlı kulübün başkanlığına seçilirken kongrede yaptığı yaptığı gaf unutulmayacak cinstendi.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman 7 senede 5. kez Siyah-Beyazlı kulübün başkanlığına seçilirken kongrede yaptığı yaptığı gaf unutulmayacak cinstendi. 

Bir zamanlar Türkiye'nin önde gelen Beşiktaşlıların ön sıralarda oturduğu kongrelerin yerini alkışçı, karşı eleştiri yapanı yuhalayan aidatları bir günde ödenen yandaş kongre üyeleri aldı.

116 yıllık camiada son yaşanan kongrede seviye yerlerdeydi. 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman kendisine yöneltilen eleştirilerle ilgili “Çıkın delikanlı gibi konuşun. Gerçi öyle bir delikanlı yok burada. Ancak karı gibi çıkıp arkadan konuşurlar” demesi Beşiktaş tarihine kara bir leke olarak düştü. 

Orman'ın daha sonra, "Oruçluluğuma verin" sözü de çok tartışıldı. 

7 seneki kongrede başkan adayı olan Nazmi Koca'nın konuşması sırasında kendisine laf atanlara, "Gelirsem oraya kafa atarım" sözü de ağızları açık bıraktı. 

Şeref Bey, Baba Hakkı, Süleyman Seba'ların ardından gelinen bu nokta Beşiktaş'a gönül vermiş kişileri derinden yaraladı.  

Evet Beşiktaş'ta kongre sona erdi ama aslında sözün bittiği yerdeyiz... 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI