Beşiktaş, TOFAŞ'a yenildi

Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş, TOFAŞ deplasmanında istediğini alamadı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 5. hafta maçında Beşiktaş, TOFAŞ deplasmanında mücadele etti. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maçın son çeyreği nefes keserken ev sahibi ekip karşılaşmayı 80-72’lik skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla TOFAŞ ligde 4. galibiyetini alırken Beşiktaş Emlakjet ise 5 maçta 4. yenilgisini yaşadı.

Basketbol Süper Ligi’nde gelecek hafta Beşiktaş Emlakjet  derbide Fenerbahçe Beko ile kozlarını paylaşacak.

TOFAŞ’ta Arturas Milaknis 16 sayıyla oynarken Tyler Ennis 9 sayı – 4 ribaund – 3 asist, Rob Gray 17 sayı – 2 asist, Boubacar Toure 12 sayı – 11 ribaund, Tevfik Akdamar 8, Suleiman Braimoh 9 sayı – 10 ribaund, Berk Uğurlu da 6 sayı – 7 asist ile maçı tamamladı.

Beşiktaş Emlakjet’te Okben Ulubay 22 sayı – 3 ribaund ile mücadele ederken Matt Mooney 17 sayı – 5 asist – 4 ribaund ile oynadı. Jordan Usher 9, Furkan Haltalı da 9 sayı – 7 ribaund ile mücadele etti. Gediminas Orelik 5, Jason Rich ile McCormack de 4 sayıyla oynadı.

Çeyrek skorları:
1. çeyrek: 15-21
2. çeyrek: 36-46
3. çeyrek: 59-62
4. çeyrek: 80-72

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI