Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş ile Trabzonspor, Süper Lig'de İstanbul'da yapacakları maçla 130. kez karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde spor severler mücadelenin ne zaman oynanacağını merak ediyorlar. Peki Beşiktaş Trabzonspor mücadele saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Beşiktaş ile Trabzonspor, Süper Lig'de İstanbul'da yapacakları maçla 130. kez karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde spor severler mücadelenin ne zaman oynanacağını merak ediyorlar. Peki Beşiktaş Trabzonspor mücadele saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? 

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki 22 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi Bein Sports canlı yayınlayacak. 

İşte Süper Lig'in önemli karşılaşması öncesinde dikkat çeken istatistikler
Beşiktaş ile Trabzonspor, Süper Lig'de İstanbul'da yapacakları maçla 130. kez karşı karşıya gelecek.
Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle 11 Ekim 1973'te başlayan 47 yıllık rekabette, geride kalan 129 karşılaşmanın 53'ünü Beşiktaş, 45'ini Trabzonspor kazandı, 31 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.
Siyah-beyazlıların 177 golüne, bordo-mavililer 143 golle karşılık verdi.

Beşiktaş son 16 maçta 3 kez yenildi 
Beşiktaş, Trabzonspor ile Süper Lig'de yaptığı son 16 maçta sadece 3 kez mağlup oldu.
İki takım arasındaki son 16 randevuda siyah-beyazlılar 7, bordo-mavililer 3 galibiyet aldı, 6 müsabaka da berabere sonuçlandı.
Trabzonspor, söz konusu dönemdeki galibiyetlerini 22 Ağustos 2015'te İstanbul'da ve 18 Mayıs 2019'da Trabzon'da 2-1, bu sezonun ilk yarısında evinde 4-1'lik skorlarla aldı.
Bordo-mavili ekip, rakibiyle yaptığı son 13 lig maçında da kalesini gole kapatamadı.
Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi gün oynanacak? 
Beşiktaş Trabzonspor maçı 22 Şubat Cumartesi günü sahne alacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Ligde de Beşiktaş önde 
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlardaki galibiyet sayısında 2 farkla siyah-beyazlıların üstünlüğü bulunuyor.Geride kalan 93 lig maçında Beşiktaş 36, Trabzonspor 34 galibiyet aldı, 23 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.Ligde Beşiktaş'ın attığı 132 gole, Trabzonspor 105 golle karşılık verdi.Sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan lig maçını ev sahibi ekip 4-1 kazandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI