Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor

Beşiktaş; Togolu golcü Peniel Mlapa ile her konuda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş; Togolu golcü Peniel Mlapa ile her konuda anlaşmaya vardı. Alman yıldız Andre Schürrle de ufak pürüzler giderildiği takdirde gelecek sezon Beşiktaş formasını giyecek!

Beşiktaş transfer sezonuna en hızlı giren takım olmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar bir süredir ilgilendiği Andre Schürrle ve Peniel Mlapa’nın transferlerinde büyük aşama kaydetti. 

Her iki oyuncunun menajeriyle de dün Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde görüşmeler gerçekleştirildi.

Olumlu geçen görüşmeler sonucunda Mlapa’nın transferi imza aşamasına geldi.

Togolu oyuncu için yıllık 1,4 milyon avro öneren siyah-beyazlıların bu teklifi kabul edildi. İş artık Mlapa’nın bonservisine sahip olan Venlo’nun ikna edilmesine kaldı.

Hollanda kulübü ile Beşiktaş’ın önerdiği rakam arasında sadece 500 bin avroluk fark bulunuyor. Siyah-beyazlı idareciler bu transferi 2 milyon avroya bitirmek istiyor. 

Mlapa ile el sıkışan yönetim şimdi Hollanda’dan gelecek cevabı bekliyor. 

Andre Schürrle transferinde ise Beşiktaş’ın biraz daha fedakârlık yapması gerekiyor.  Son üç sezonda geçmişini aratan Alman futbolcu Beşiktaş’tan yıllık 3,5 milyon avro istedi.

Schürrle için Borussia Dortmund’a 1,5 milyon avro kiralama ücreti ödemeye hazır olan siyah-beyazlı yönetim, 28 yaşındaki yıldız oyuncunun isteğini masaya yatırdı. 

Gelecek sezon için en yüksek futbolcu yıllık ücretini 2,5 milyon avro olarak belirleyen Başkan Fikret Orman, Schürrle için istisna yaparak şartları biraz daha zorlamaya çalışacak.

Ayrıca Başkan Orman’ın, Alman yıldızın maliyetini sponsorla karşılayabilmek için girişimlerde bulunacağı öğrenildi. (Türkiye)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI