Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor

Beşiktaş, Patrik Schick'i Transfer Listesine Ekledi

Beşiktaş'tan Patrik Schick Transfer Bombası! Teklif Açıklandı...

Bu sezon Bayer Leverkusen formasıyla gösterdiği etkileyici performansla adından sıkça söz ettiren Patrik Schick, Beşiktaş'ın transfer gündemine geldi. Siyah-beyazlı kulüp, Çek yıldızı kiralama teklifiyle takımına katmayı hedefliyor.

Beşiktaş Şansını Deneyecek

Fransız gazetesi L'Equipe'in Belçika muhabiri Sacha Tavolieri'nin haberine göre, Beşiktaş, Patrik Schick'i kadrosuna katmak için adım atmaya hazırlanıyor. Tavolieri, Beşiktaş'ın oyuncunun menajeriyle temasa geçtiğini ve yaz transfer döneminde onu kiralamak için teklif yapacağını bildirdi.


Schick'in Performansı ve Beşiktaş'ın Hedefi

Patrik Schick'in bu sezon Bayer Leverkusen'deki etkileyici performansı, Beşiktaş'ın dikkatini çekti. Alman ekibinin liderliğinde önemli bir rol oynayan Schick, 22 maçta 11 gol atmış ve 3 asist yaparak 14 gole doğrudan katkı sağlamıştır.

Semih Kılıçsoy'a Gelen Teklifler

Beşiktaş ayrıca gelecek sezonun kadrosunu şekillendirirken, Semih Kılıçsoy gibi genç yeteneklerine de sahip çıkmaya çalışıyor. Ancak Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'un Semih için yaptığı 9 milyon euro'luk teklif, Beşiktaş tarafından yetersiz bulunarak reddedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI