Beşiktaş transferde durmuyor

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Dün sabah saatlerinde İstanbul’a gelen Aboubakar, formayı giyip Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’yla beraber 3,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Siyah-Beyazlılar, kontrat detaylarını şu açıklamayla duyurdu: “Profesyonel Futbolcu Vincent Pate Aboubakar’ın transferi konusunda Oyuncu ile 21 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2024-2025 sezonu sonuna kadar iki buçuk yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya net 1.140.000 Avro imza parası ve 2022-2023 sezonu için net 1.555.000 Avro, kalan sezonlar için sezon başına net 3.110.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.”

Şenol Güneş, Aboubakar’a büyük ilgi gösterdi.


‘Kayseri’ye hazırım’

Kayserispor maçı için dün Kayseri’ye giden Siyah-Beyazlı ekipte, Vincent Aboubakar da yer aldı. Deneyimli oyuncunun belgeleri ve lisansı yetiştirildi.

Tecrübeli futbolcu, hiç zaman kaybetmeden Kayseri kafilesine dahil oldu.


Başarılı futbolcunun, Kayserispor karşılaşmasında görev yapması bekleniyor. Dün Nevzat Demir Tesisleri’nde sabaha karşı Sportif Direktör Ceyhun Kazancı tarafından karşılanan Aboubakar, işlemlerin tamamlanması sonrasında bir süre dinlendi.

Aboubakar, tesiste yakın dostu Rosier’le hasret giderdi.


Ardından öğle yemeğinde takımla buluşan Aboubakar’a en büyük ilgiyi, teknik direktör Şenol Güneş ve yakın arkadaşı Valentin Rosier gösterdi. Aboubakar, “Lisans işlemlerini halledin. Uykusuzluğum var ancak maça daha vakit var. Kayseri’de oynamak için hazırım” diyerek talepte bulununca, Kayseri kafilesine dahil edildi.

TRANSFERDE DURMAK YOK!

Beşiktaş Kulübü, yeni haftada büyük bir transfer operasyonuna hazırlanıyor. Sportif direktör Ceyhun Kazancı’nın hedefinde Andreaw Gravillon, Dmitri Barinov ve Aaron Boupendza var. 3 oyuncu için kulüpleriyle yeni görüşmeler yapılacak.

Kara Kartal, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu sonrasında 3 takviye daha yapmak için kolları sıvadı. İdareciler, yeni haftada geniş kapsamlı bir operasyona imza atmaya hazırlanıyor. Liste başında; Stoper, orta saha ve kanat almak isteyen yönetim; Andreaw Gravillon, Dmitri Barinov ve Aaron Boupendza için bütün gücünü kullanacak.

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Reims’ten stoper Andreaw Gravillon için reddedilen 2 milyon Euro’luk teklifini 3’e yükseltecek.

Kazancı, Lokomotiv Moskova’dan 26 yaşındaki orta saha Dmitri Barinov için de Rus kulübüyle pazarlıkları hızlandıracak.

Kazancı, Al-Shabab’tan da Aaron Boupendza’yı kadrolarına katmak için Arap kulübüyle yeni bir görüşme daha yapacak.
Fanatik

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI