Beşiktaş transferi açıklayacak... Geri sayım

Beşiktaş, Sivasspor'un sağ bek oyuncusu Douglas'ı renklerine bağlıyor.

Beşiktaş’ta yönetim sağ bek arayışları kapsamında kadrosuna katmak istediği Sivasspor’un Brezilyalı sağ beki Douglas ve kulübü ile her konuda anlaşmaya vardı. Ara transfer döneminde Şenol Güneş’in istediği golcü ve stoper takviyesini yapan Siyah-beyazlı yönetim, sağ bek arayışlarında da sona yaklaştı.

İtalya seferi yapıldı ama …

Beşiktaş yönetimi geçtiğimiz hafta İtalya’ya çıkarma yapmış ve burada birçok sağ bek oyuncusu ile görüşmüştü. Buna rağmen asıl istenen oyuncunun ise Sivasspor’un Breziyalı yıldızı Douglas olduğu bizzat Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş tarafından açıklandı. Bu transferde Beşiktaş’ın Sivasspor’a Fatih Aksoy’un yanı sıra bir miktar para vereceği ifade ediliyordu.

Fatih Aksoy gitti sıra Douglas’ın gelmesinde

Siyah-beyazlı yönetim, dün gece geç saatlerde genç oyunculardan Fatih Aksoy’un 1.5 yıllığına Sivasspor’a kiralandığını resmen açıkladı. Şimdi gözler Sivasspor’da kiralık olarak forma giyen oyuncunun açıklanmasında. Fanatik’te yer alan habere göre yabancı kontenjanı dolu olan Kara Kartal, kadrodan bir yabancı ile yollarını ayırdığı anda yıldız oyuncuyu kadrosuna katacak. Yönetimin en kısa süre içinde kontenjan problemini çözüp Brezilyalı sağ bekin transferini açıklayacağı öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI