Beşiktaş Transferi Bitiriyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın ile sözleşme uzatmasına kesin gözüyle bakılan Kartal'da takımdan ayrılan Vincent Aboubakar yerine de golcü aranıyor. Siyah beyazlılar, Trabzonspor'un da gündemine gelen Takuma Asano'yu kadrosuna katabilir

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Sergen Yalçın ile sözleşme uzatmasına kesin gözüyle bakılan Kartal'da takımdan ayrılan Aboubakar yerine de golcü aranıyor. Fotomaç'ın haberine göre Siyah beyazlılar, Trabzonspor'un da gündemine gelen Takuma Asano'yu kadrosuna katabilir.

2016 yılında Arsenal'e transfer olarak dikkat çeken Japon futbolcu, beklenen patlamayı yapamadı. Son olarak Partizan forması giyen 26 yaşındaki golcü, şu an kulüpsüz durumda.

Geçtiğimiz sezon Partizan formasını yalnızca 3 kez terleten Asano, gol katkısı veremedi. Japon futbolcu forvet mevkiinin yanı sıra her iki kanatta da forma giyebiliyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI