Beşiktaş Ümraniye'ye Stat Yapıyor

Beşiktaş'tan dev tesis hamlesi...

Kartalhaber.com özel haberi... 
Beşiktaş Yönetimi Fulya'da ki altyapı tesislerini Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne taşımaya hazırlanıyor. Yönetici Fırat Fidan başkanlığındaki BJK Futbol İcra flaş kararlara imza attı. İcra Kurulu, Ümraniye Tesisleri'nin hemen yanında bulunan Orman Bakanlığı'na ait araziye 3 saha ve altyapıda tesislerini inşa edecek. Tesislerde altyapıda forma giyen futbolcular için konaklama yerleri de olacak. 

Çebi: Hemen Başlayın 

İcra Kurulu 'nun planlarını hazırladığı projeye göre Orman Bakanlığı'nın arazisine 3 saha yapılacak. Bunlardan biri 1.000 kişilik küçük bir stat olacak. Beşiktaş akademi takımları maçlarını bu mini statta yapacak. 

Diğer iki sahada ise altyapı antrenmanlarını yapacak. 

Futbol İcra Kurulu ile bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kurul üyelerine, "Biz Orman Bakanlığı'ndan gerekli izinleri alırız Bu tesisleri bir an önce kulübümüze kazandıralım'' dediği öğrenildi. 

İnşaat için kaynak arayışına başlayan Beşiktaş Futbol İcra Kurulu'nun camianın önde gelen isimleriyle temasa geçtiği öğrenilirken eski başkan adayı Nevzat Demir'den destek sözü aldığı  vurgulandı.  

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI