Beşiktaş Umut Meraş'la anlaştı

Beşiktaş yönetiminin sol bek arayışları kapsamında uzun süredir gündeminde yer alan Umut Meraş ile her konuda anlaştığı belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin sol bek arayışları kapsamında uzun süredir gündeminde yer alan Umut Meraş ile her konuda anlaştığı belirtildi. 

Siyah-beyazlı ekipten sonra bu oyuncu için Fenerbahçe’nin de devreye girdiği kaydedilmişti.

Bonservis pazarlıkları sürüyor

Beşiktaş yönetimi, Bursaspor’un 3 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği genç yıldız için belli bir miktar para+bazı oyuncuları takasta önermişti.

Genç oyuncunun daha önce formasını giydiği Boluspor başkanı Necip Çarıkçı, bugün katıldığı bir radyo programında eski oyuncusu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çarıkçı, “Umut’un Beşiktaş’a transfer olduğunu duydum. Sonra kendisiyle konuştum. Doğru, Beşiktaş’a gidiyor. Ben başarılı olacağından eminim. Bizde çok başarılı oldu. Geçen yaz Bursaspor’a verdik. Orada da bana göre çok başarılı oldu. Müthiş bir yeteneğe sahip; ayrıca çok karakterli bir insan. Milli takımın değişmez sol beki olacak” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI