Beşiktaş Uyuz Oldu!

Beşiktaş'ta basketbol takımında uyuz krizi...

Kartalhaber.com özel haberi... 

Beşiktaş'ın basketbol şubesinde uyuz krizi... Basketbol Gençler Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş Genç Takımı uyuz hastalığına yakalandı. 

Antrenör Ahmet Gürgen ve oyuncular tedaviye alınırken Beşiktaşlı yöneticilerin uyuz salgını nedeniyle tesislere gitmemesi tavsiye edildi. Uyuz salgınına yakalanan genç oyuncular kendilerine ayrılan sosyal tesiste gerekli hijyen şartlarının sağlanmaması nedeniyle Başkan Ahmet Nur Çebi ve basketbol şubesinde görev yapan yöneticilere tepki gösterdiler. 

Beşiktaş Yönetimi'nin, Türkiye Basketbol Federasyonu'na yaptığı başvuruda, "Kulübümüzde yaşanan uyuz salgını nedeniyle maçlarımızın ertelenmesini talep ediyoruz" ifadesinin kullanılması dikkat çekti. 

Türkiye Basketbol Federasyonu da yaptığı açıklamada, Beşiktaş BLG Ligi'nde Pazar günü oynaması gereken Teşvikiye ve hafta içindeki  Karşıyaka maçları Siyah-Beyazlı takımda yaşanan sağlık sorunu nedeniyle ertelendiğini açıkladı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI