Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer savaşı

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında Muhammed Besic rekabeti yaşanıyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe, bonservisi Everton’da bulunan şu anda Middlesbrough’da kiralık forma giyen Muhammed Besic’i transfer etmek için uğraşıyor. İngiliz medyasından Daily Mail, Bosnalı oyuncu için iki kulübün kıyasıya bir rekabet içinde olduğunu yazdı.

Muhammed Besic kimdir?

Bonservisi Everton’da bulunan yetenekli futbolcunun sezon sonunda kiralık olarak Beşiktaş veya Fenerbahçe’ye transfer olabileceği savunuldu. 2010-2011 sezonunda Almanya’da Hamburg’da profesyonel olan Bosnalı oyuncu, iki sezon Macar ekibi Ferencvaros’ta forma giydiktekten sonra 2014-2015 sezonunda Evreton’a geldi. İlk iki sezonunda fazla forma şansı bulamayan 26 yaşındaki oyuncu, 2017-2018 sezonunda Middlesbrough’a kialık olarak gitti. Sezon başında kadroya geri dönen Bosnalı oyuncu yine aynı takıma kiralandı. Bu sezon şu ana kadar Championship’te 33 maça çıkan oyuncu 2 gol attı. Bosnalı oyuncunun kulübü 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI