Beşiktaş Ve Josef de Souza'ya Dava

Al Ahli Kulübü, Beşiktaş ve Josef de Souza'ya dava açıyor.

Al Ahli Kulübü, Beşiktaş ve Josef de Souza'ya dava açıyor. 

Beşiktaş'ta son dakika haberi... Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, Josef de Souza transferi nedeniyle Beşiktaş'a dava açacağını açıkladı. 

Beşiktaş'ın serbest oyuncu olarak transfer ettiği Josef de Souza'nın tüm ödemelerinin yapıldığı halde haksız fesih yaptığını iddia eden Al Ahli Kulübü, lisans için gereken evrakları germeyeceğini belirtti. 

Josef de Souza ise Al Ahli'nin sosyal medya üzerinden yaptığı resmi açıklamanın altına tepki gösterdi. Brezilyalı futbolcu Al Ahli'nin açıklamalarına yanıt olarak, "Neden bize imzaladığımız anlaşmayı göstermiyorsunuz ve neden sözleşmeyi bozmadan önce kaç kez ödeme istediğimizin e-postalarını göstermiyorsunuz? Ne yazık ki Al Ahli'yi yönetenler amatör. Kulüp çok büyük ama bu yönetim Ahli'yi küçültüyor" diye yazdı.

Josef de Souza ayrıca kendi sosyal medya hesabından da kendisini her zaman destekleyen Al Ahli taraftarlarına teşekkür etti.

Beşiktaş, Souza'ya geçici lisans çıkartmak için FIFA yoluna gidecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI