Beşiktaş Vida'nın bonservis bedelini belirledi

Beşiktaş Yönetimi Vida'yı satış listesine koymayı kararlaştırdı.

Beşiktaş yönetiminin transfer sezonunda Domagoj Vida’ya gelen teklifler konusunda nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor. Geçen yaz Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla özellikle İngiliz devlerinin radarına giren Hırvat stoper için 20 milyon Euro civarında bir bonservis istenmiş fakat hiçbir kulüp buna yaklaşmayınca takımda kalmıştı.

Devre arasında İtalyanların radarındaydı

Vida için devre arasında Inter ve Roma’ya girmiş Beşiktaş’ın istediği bonservis bedeli ödenmeyince yıldız oyuncu takımda kalmıştı. Öte yandan yönetimin kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntıları aşmak için Hırvat oyuncuya iyi bir teklif gelmesi halinde ise bu oyuncuya satabileceği konuşuluyor.

Hırvat basınında yer alan habere göre Beşiktaş’ın bu oyuncu için istediği bonservis bedeli de belli oldu. Buna göre Siyah-beyazlı yönetimin Vida için gelecek 10 milyon Euro’luk bir teklifi kabul edeceği ileri sürüldü. Diğer yandan İstanbul’da ve Beşiktaş’ta mutlu olduğunu ifade eden Hırvat savunmacı şu anlık Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmediğini açıklamıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI