Beşiktaş, Vida'yı Sattı Satıyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, yüksek maaşı nedeniyle kadrosunda düşünmediği Hırvat stoper Domagoj Vida'yı, İtalyan devi Roma'ya satıyor. 

Süper Ligin 2. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Kara Kartal, yüksek maliyeti nedeniyle takımda düşünmediği Hırvat stoper Domagoj Vida'yı Roma'ya satıyor. TRT Spor'da yer alan habere göre, İstanbul'a kamp kuran Roma yöneticileri, deneyimli savunma oyuncusuna yıllığı 3 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklif etti.

BONSERVİS YOK! 

Beşiktaş'ın iki yıllık maliyeti 9 milyon euroyu bulan Vida'yı Roma'ya bonservissiz vermeyi kabul ettiği belirtildi. Vida için üç gündür İstanbul'da olan yetkililerin en kısa zamanda resmi imzayı attırmak istedikleri bildirildi. Beşiktaş yönetimi de Vida'yı teklifi kabul etmesi yönünde ikna etmeye çalışıyor.

3 MAÇTA FORMA GİYDİ

31 yaşındaki futbolcu, siyah beyazlıların bu sezonki üç resmi karşılaşmasında forma giydi ve Hırvat futbolcu toplamda 270 dakika sahada kaldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI