Beşiktaş Vlasic transferi için geri sayımda

Beşiktaş 10 numara transferi için Vlasic'te ısrar ediyor.

Gelecek sezon için kadroya takviye yapmak isteyen Beşiktaş kolları sıvadı. Kara Kartal, İngilizler ile bugün resmi transfer pazarlıklarına başlayacak. 1.78 boyundaki genç orta sahayı kiralamayı düşünen siyah beyazlı yöneticiler, satın alma opsiyonunu düşürmek amacında. İşte transfere dair tüm detaylar...

Ve Beşiktaş bir süredir gündemden düşmeyen Nikola Vlasic için bugün resmi girişimlere başlayacak.

Everton sportif direktörünün bir sezon daha kiralamak istediklerini söylediği Hırvat orta saha oyuncusu için bugün İngiltere'ye çıkarma yapacak olan siyah-beyazlılar, İngiliz ekibiyle masaya oturup şartları görüşecek.

Gelen haberlere göre Vlasic'i kiralamak isteyen Kara Kartallar, 21 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonunda fiyatı düşürmek amacında.

ÖNCE SATMAK İSTEDİLER

Oyuncunun da Everton'da kalmak istememesinden faydalanmak isteyen siyah-beyazlı yönetimin ne kadarlık bir ücret önereceği bilgisine ulaşılamazken, Hırvat futbolcunun geçen sezon kiralık oynadığı CSKA Moskova'ya tekrar gitmek istememesi nedeniyle Beşiktaş'a yeşil ışık yakacağı yorumları yapılıyor.

Everton daha önce Nikola Vlasic'i kiralamak değil satmak istediğini açıklamış ancak beklediği teklifleri alamadığı için karar değiştirmişti.

MENAJERİNE SÖYLEMİŞTİ

Nikola Vlasic, Everton'da düzenli olarak forma giyememesi halinde ayrılmak istediğini yönetime iletti.

21 yaşındaki futbolcunun menajeriyle yaptığı görüşmede de "Everton'da düzenli olarak forma giyemezsem ayrılmak ve başka takıma gitmek istiyorum" dediği öğrenilmişti.

VLASiC KiMDiR?

Hajduk Split'ten 2017 yılında 10 milyon euro karşılığında Everton'a transfer olan Vlasic geçen sezon CSKA Moskova'ya kiralandı.

Bu sezon Rusya Premier Ligi'nde 29 maçta 8 gol atarken, 7 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde ise 6 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Vlasic'in Everton'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI