Beşiktaş Yarı Finalde

Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, Tofaş'ı ikinci kez mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, Tofaş'ı ikinci kez mağlup ederek yarı finale yükseldi. Mücadelenin ilk yarısını 43-39 önde kapatan Kartal, son saniyeleri büyük çekişme içinde geçen maçı kazanmasını bildi ve adını ilk 4 takım arasına yazdırdı. 

Bu sonuçla seride durumu 2-0’a getiren Beşiktaş, yarı finale yükselen taraf oldu. Siyah-Beyazlılar yarı finalde Anadolu Efes ile eşleşti.

Beşiktaş’ta  Ercan Osmani 19 sayı – 9 ribaund ile yıldızlaşırken Şehmus Hazer de 20 sayı – 9 asist ile şahane bir performansa imza attı. Beşiktaş’ta Alperen Şengün ise 10 sayı – 7 ribaund – 2 asist ile oynadı.

Tofaş’ta DeVaughn Akoon Purcell 19 sayıyla oynarken Semaj Christon 13 sayıyla mücadele etti. Bursa ekibinde Tarik Phillip ise 12 sayı – 10 ribaund ile double-double yaptı.

Eurohoops.net 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI