Beşiktaş Yeni Atiba'snı Buldu

Beşiktaş'tan transfer bombası... Beşiktaş'a yeni Atiba'sını Hırvatistan'da buldu. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Erdal Torunoğulları Hamza Barry ile el sıkıştı.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Erdal  Torunoğulları Hamza Barry ile el sıkıştı. 

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi Hajduk Split forması giyen Gambiyalı futbolcu Hamza Barry ile prensip anlaşmasına vardı. 

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor... 

Beşiktaş Transfer Komitesi üyesi Erdal Torunoğulları, Hajduk Split forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hamza Barry'yi gündemine aldığı öğrenildi.

ERDAL TORUNOĞULLARI, ANLAŞMA SAĞLADI 

Beşiktaş Kulübü Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları'nın Gambiya'lı orta saha oyuncusu ile her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın onay vermesi halinde Hamza Barry, önümüzdeki sezon siyah beyazlı formayı giyecek.

Uzun süredir oyuncu arayan fakat görüşülen isimleri imza aşamasına getiremeyen Beşiktaş yönetimi Hamza Barry ve menajeri ile her konuda anlaştı. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın onay vermesi durumunda Gambiyalı futbolcu Pazartesi İstanbul'a gelecek. 

HAMZA BARRY KİMDİR?

25 yaşındaki Gambialı oyuncu orta saha oyuncusu olan Hamza Barry Hırvatistan'ın Hajdut Split takımında forma giyiyor. Barry, bu sezon Hajdut Split formasıyla 27 maçta 1 gol 4 asistlik performans gösterdi. Gambiyalı futbolcunun iki sezon önce Adana Demirspor'a transferi son anda gerçekleşmemişti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI