Beşiktaş yeni Sergen Yalçın'ını buldu

Beşiktaş transferde gözünü geleceğin yıldızlarına dikti.

Beşiktaş’ta Başkan Danışmanı İbrahim Altınsay’un gözü geleceğin takımının temellerini atmakta… bir yandan A takımı için özellikle yurt dışında forma giyen gurbetçi Türk oyuncular için araştırmalar yapan ve onların transferi konusunu değerlendiren Altınsay, bir yandan da alt liglerde oynayan ve geleceğe yatırım olabilecek gençleri takip ediyor.
Altınsay’ın skalayı iyice düşürdüğü 5-6 sene sonrasında A takım oyuncularını bulmak için artık U-16 liglerini yakından takip ettiği bildirildi.
Altınsay’ın gözüne yurt dışında oynayan gençlerden kaleci Berkant Bayrak, orta saha oyuncusu Alihan Adıgüzel’in çarptığı bildirildi.
Ayrıca Altınsay’ın Kocaeli alt yapısında oynayan kaleci Onur Alp Sarman, Adana Demirspor’dan orta saha oyuncusu Sergen Batın Kiradi ile Serhat Oygur’u gözüne kestirdiği bildirildi.
Altınsay’ın özellikle geleceğe yatırım olarak belirlediği iki kaleciden birinin kesin alınmasını istediği bildirildi.
Altınsay’ın Beşiktaş’ın efsane ismi Sergen’e benzettiği aynı isimdeki Adana Demirsporlu 15 yaşındaki oyuncu içinse oldukça istekli olduğu gelen bilgiler arasında. Ancak Fatih Terim’in memleketi olduğu için Adana’dan Sergen’i kendilerinden önce alma ihtimalinden korktuğu da öğrenildi.
Altınsay’ın belirlediği bu isimler için daha şimdiden U-19 takımının kadrosunda yer alabilecek isimler şeklinde bir rapor hazırladığı da gelen bilgiler arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI