Beşiktaş yetişemedi!

Beşiktaş, Almanya’da Son Çeyrekte 13 Sayıdan Döndü, Son Topu Kaçırdı ve EuroCup’ta Dördüncü Kez Mağlup Oldu, Chemnitz, Beşiktaş’ı 97-95 Yıktı

23 Aralık 2025

BKT EuroCup 12. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş GAİN, Almanya’da Niners Chemnitz karşısında son çeyrekte müthiş bir geri dönüş yaptı, farkı 13 sayıya kadar indirdi ancak son topta şansı tutmadı ve mücadeleden 97-95 mağlup ayrıldı.

Maçın başında ev sahibi Chemnitz, Amadou Sow ve Nike Sibande ile skor üretirken, Beşiktaş ilk çeyreği 29-23 geride kapattı. İkinci çeyrekte fark çift hanelere çıktı ve devreye 53-44 geride girildi.

İkinci yarıda Ante Zizic ve Yiğit Arslan’ın performansıyla Beşiktaş farkı kapatıp 67-67’de eşitliği yakaladı. Son çeyrekte farkı 13 sayıya kadar açan Chemnitz’e karşı Beşiktaş son dakikada büyük bir geri dönüş gösterdi. Jonah Matthews’ın üçlükleri ile skor 95-95’te eşitlendi fakat son topta şut isabet bulmayınca Siyah-Beyazlılar sahadan mağlup ayrıldı.

Beşiktaş en skorerleri:

Ante Zizic 23 sayı, 10 ribaund

Vitto Brown 20 sayı, 8 ribaund

Jonah Matthews 20 sayı, 4 ribaund

Ismael Kamagate 8 sayı

Chemnitz’in skor katkısı:

Amadou Sow 27 sayı

Nike Sibande 13 sayı

Kevin Yebo 11 sayı

Ty Brewe 10 sayı

Çeyrek sonuçları: 

1. çeyrek: 29-23

2. çeyrek: 53-44

3. çeyrek: 77-69

4. çeyrek: 97-95

Beşiktaş, EuroCup’taki bir sonraki maçında evinde ratiopharm Ulm’ü ağırlayacak.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI