Beşiktaş yine kayıp

Beşiktaş Sompo Japan, Pınar Karşıyaka deplasmanında fark yedi

Basketbol Süper Ligi‘nin 13. haftasında Beşiktaş sompo Japan, Pınar Karşıyaka'ya konuk olduğu maçta sahadan 82-68’lik yenilgiyle ayrıldı. 

Pınar Karşıyaka bu sonuçla 13. maçındaki 11. galibiyetini, Beşiktaş Sompo Sigorta ise 8. mağlubiyetini aldı.

Karşıyaka aynı zamanda iç sahadaki serisini de 7’ye çıkardı.

Maçın ilk devresinde dengeli bir oyun ortaya çıkarken, ev sahibi ekip soyunma odasına 37-34’le önde girdi. Üçüncü çeyrekle birlikte kontrolü eline almaya başlayan Pınar Karşıyaka, son çeyrekte farkı zaman zaman çift hanelerde tutarak, Beşiktaş’la arasına mesafe koydu.

Shaq McKissic ve Jordan Theodore Beşiktaş’ı skorda tutmaya çalışan isimler olurken, Karşıyaka cephesinde sezonun formda oyuncularından Metecan Birsen, Tony Taylor ve DJ Kennedy aktif bir görüntü ortaya koydu.

Pınar Karşıyaka‘da Metecan Birsen 14 sayı-4 asist, Tony Taylor 23 sayı-7 ribaunt, DJ Kennedy 12 sayı-6 ribaunt, Brandon Triche 7 sayı-2 asist ve Onuralp Bitim 7 sayı yaptı.

Beşiktaş‘ta Jordan Theodore 20 sayı-6 asist, Shaq McKissic 17 sayı-3 ribaunt, Toddrick Gotcher 7 sayı-5 ribaunt, Oğuz Savaş 5 sayı ve İsmet Akpınar 6 sayı yaptı.

1. Periyot: 13-15
2. Periyot: 24-19
3. Periyot: 22-19
4. Periyot: 23-15


Basketball.com.tr 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI