Beşiktaş Yönetimi Bild'i mahkemeye verdi mi?

Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz ay çıkan bir haber yüzünden yazanden Bild Gazetesi'ni mahkemeye vereceğini açıklamıştı.

Beşiktaş geçtiğimiz ay, Siyah -Beyazlı kulüple ilgili finansal analiz yapan Bild Gazetesi'ni şikayet edeceğini açıklamıştı. Alman gazetesi, Beşiktaş'ın batma noktasına doğru gittiğini belirtmişti. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, söz konusu haberde gerçek dışı bilgilerin yer aldığı belirtilmişti. Bild Gazetesi, dün akşam Loris Karius'un da maaşını alamadığı için Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ettiğini duyurdu. Gazeteci Hüseyin Özkök, Beşiktaş'ın Bild'e yönelik herhangi bir yasal işlem başlatıp başlatmadığını araştırdı. 

BEŞİKTAŞ İLE BILD GAZETESİ ARASINDA KRİZ

Bild Gazetesi geçtiğimiz ay yayınladığı haberde Beşiktaş ile ilgili, "Türkiye'nin en eski kulübü Beşiktaş iflasla karşı karşıya. Yıldız futbolcular maaşları nedeniyle takımdan ayrıldı. Başkan ve teknik direktör arasındaki anlaşmazlık, takımın düşüşe geçmesine neden oldu." ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine siyah beyazlı kulüp açıklama yaparak gazete hakkında yasal işlem başlatılacağını duyurmuştu.

"BEŞİKTAŞ'IN BİR GİRİŞİMİ BULUNMUYOR"


Alman medyasını yakından eden gazeteci Hüseyin Özkök, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda, "Bild 1 Şubat'ta Beşiktaş'ın batma noktasına geldiğiyle ilgili bir haber analiz yayınlamış, Beşiktaş kulübü bu habere büyük tepki göstererek Bild hakkında Almanya'da yasal çerçevede gerekli işlemlerin yapılacağını duyurmuştu. Ancak bugünkü haberi yapan muhabir arkadaşımla konuştum ve şu ana kadar bu konuyla ilgili herhangi bir girişimin kendilerine ulaşmadığını öğrendim." ifadelerini kullandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI