Beşiktaş Yönetimi Kadroyu Dağıttı

Beşiktaş Yönetimi, Beşiktaş Esports kadrosunu dağıtma kararı aldı. İşte bu önemli kararla ilgili yaşanan gelişmeler

Beşiktaş Esports, Valorant takımı ile yollarını ayırdı. beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz günlerde hile yaptığı  gerekçesiyle Nisay ile yollarını ayırma kararı almıştı.

VCT Challengers Türkiye ön elemeleri öncesi Beşiktaş Esports Valorant Takımı ile yollarını ayırdığını duyurdu. Bu karar herkesi çok şaşırttı. Bu haberle birlikte VCT Challengers 1 aşamasında Beşiktaş Esports takımı yer almayacak. 

Beşiktaş Valorant Takımı macerası, First Strike’a katılma şansı elde eden 5NOOBS ekibi ile anlaşarak başlamıştı. Daha sonra istediği sonuçları elde edemeyen ekip kadrosunda birçok değişiklik yapmıştı. Son olarak Kaan “Brasco” Elver ve Ayberk “Viresse” Serin’i kadrosuna katmıştı.

Beşiktaş Esports, Twitter’dan yaptığı resmi açıklama şöyle; 

“Yaşanan son olaylardan sonra yönetim olarak aksiyon planlarımızı değerlendirdik. Yapılan analizler sonucunda önümüzdeki elemeye Beşiktaş olarak katılmama kararı aldık. Ortada bir belirsizlik olduğu için de diğer 4 oyuncumuzun önlerini kapatmamak adına yollarımızı ayırdık.

Oyuncularımıza emeklerinden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz. Bu asla bir veda değil sadece kısa bir ara. VALORANT sahnesine daha güçlü dönüp, her zaman olduğu gibi üst sıraları hedefleyeceğiz.” 

Beşiktaş Esports takımının dağılan kadrosu

Tuğkan “tugkanZ” Özgün

Burak “foiz” Baz

Kaan “Brasco” Elver

Ayberk “Viresse” Serin

Yasin “nisay” Gök (Riot Tarafından 12 Ay Uzaklaştırıldı)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI