Beşiktaş Yönetimi, Müthiş Planı Resmen Açıklıyor

Beşiktaş Yönetimi, yardım kampanyası için düğmeye basıyor.

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi yeni bir proje üzerinde duruyor… Başkan Çebi’nin bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında yapılamayan yardım kampanyasının yerine düşündüğü yeni projenin detaylarını paylaşacağı bildirildi.

Beşiktaş Son Dakika Haberleri... Mart ayrında yapılması planlanan kampanyadan 100 milyon TL civarında bir gelir bekleyen Ahmet Nur Çebi’nin bu paraya acil ihtiyaçları olduğu için farklı bir yol deneme kararı aldığı bildirildi. Çebi’nin 100 Beşiktaşlı iş adamından 1’er milyon TL ya da 200 Beşiktaşlı işadamından 500’er bin TL alarak bu rakama ulaşmayı planladığı bildirildi.

Çebi’nin bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında fikrini net olarak vereceği öğrenildi.

ÇEBİ TOPLANTIYA TAM KATILIM TALEP ETTİ

Beşiktaş yönetimi bugün zoom üzerinden bir yönetim kurulu toplantısı yapacak… Başkan Ahmet Nur Çebi, eksiksiz tüm yöneticilerin bu toplantıda hazır olmasını istedi. Toplantı için Çebi’nin tüm yöneticilere, “herkesten; bu dönemi nasıl atlatacağız, gelecek dönemde neler yapmalıyız konulu bir rapor istiyorum” mesajı verdi.

* Bu dönemde nasıl para bulabiliriz? Tüm önerilere açığım.

* Futbolcuların maaşlarının indirimiyle ilgili stratejimiz ne olmalı?

* Satılacak oyuncular için hangi yolu ya da yolları denemeliyiz?

* Sponsorlar konusunda ne yapabiliriz?

* Amatör şubelerle ilgili en az tepki çekerek hangi uygulamaları getirebiliriz?

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI