''Beşiktaş Yönetimi Sergen Yalçın'ı Yollayacaktı... ''

Futbol yorumcussu Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini değerlendirdi. Süper Lig'in 10. haftasındaki derbide Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup etti. Derbinin ardından sarı - lacivertlilerin hakem açıklaması, Altay’ın, Mert Hakan pozisyonları, Larin’in kırmızı kartı ve diğer pozisyonlar ile hakem kararları tartışma konusu oldu. İşte Toroğlu’nun yorumu:

"Fenerbahçe olarak alternatifli, böyle bir kadro kuruyorsun. Hakikaten de fena değil kadro. Başına da bir teknik adam getiriyorsun. Beşiktaş, zorluklarla, Sergen Yalçın ve yönetim beyanat veriyor, yönetim Sergen Yalçın’ı yollama noktasına geliyor. Araya da başkan gidiyor ve iş bu noktaya geliyor.

Maça teknik olarak bakayım diyorum da, bu maçı Beşiktaş 11’e 11 kazanmış olsaydı hiçbir şey demezdim. Beşiktaş bu maçı bileğinin hakkıyla çıktı aldı. Çok net.

Senin teknik adamının eline iyi bir araba vermişsin ama araba gitmiyor. Fenerbahçe’nin üzerinde bir maske varmış. Biz de buna yanıldık zaman zaman. Ne zamana kadar? İki hafta önceki Konyaspor maçına kadar.

Konyaspor maçında İsmail Kartal ve ekibi Fenerbahçe’nin maskesini düşürdü. Bugün de Sergen Yalçın aynı olay ile gitti. 

Hakemin bugün iki büyük hatası var. Beşiktaş hücuma çıktı, santra civarında oyuncuyu indirdiler. Sarı kartlık pozisyon, avantaja bırak, Beşiktaş gole gidiyor, ama bırakmadı. 

Mert Hakan’ı ikinci sarıdan atması gerekti ama atmadı. Sahanın içindeki tüm denge bozuldu. Mert Hakan bile atılacağını hissetti, atılmayınca Fenerbahçeli futbolcular da dağıldı. Sen de rahatla at, eline fırsat gelmiş. Mert Hakan'ın yüzde yüz atılması lazımdı.

Araştır sonra konuş. Sen Beşiktaş başkanısın. Çebi maçtan önce hakemin Ali Koç'un şirketinde çalıştığını iddia etti. Sonra da öyle olmadığı ortaya çıktı. Maç oynanmadan önce Ahmet Nur Çebi'ye bu açıklamaları yapmak yakışmadı.

Beşiktaş'ın ikinci golünden önce Montero, Cisse'ye faul yapmıyor, pozisyon temiz. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI