Beşiktaş Yönetimi, siyasi iktidara savaş mı açtı?

Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'ın dünkü Çaykur rizespor maçı sonrası yaptığı açıklama büyük tartışma konusu oldu.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'ın, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklama tartışma konusu oldu. 

Uçar, açıklamasında, "Kimse bize ayar vermeye kalkmasın. Beşiktaş büyük camiadır. Beşiktaş'ın çocukları var. Bu çocukları kimsenin üzmesine izin vermeyiz. 

"Siyasi çıkarları ve seçim propangaları"

Bu kendi siyasi çıkarları için, kendi siyasi görüşleri doğrultusunda, kendi seçim propogandaları çin siyakendi seçim propagandaları doğrultusunda kimse bize ayar vermesin" sözleri gündeme damgasını vurdu. 

Uçar'ın bu sözleri büyük yankı uyandırırken, Hasan Arat'ın dünkü maçta  kongre üyeleriyle yaptığı sohbette, "Cumhurbaşkanından ve Maliye bakanından aylardır randevu almak için çabalıyorum ama henüz bir sonuç alamadım" sözlerinin sarfettiği iddia edildi. 

Uçar'ın dün yaptığı açıklama, Beşiktaş Yönetimi'nin syasi iktidara bir mesaj olabileceği belirtildi.  

İşte gündeme bomba gibi düşen o açıklama: 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI