Beşiktaş Yönetimi subliminal mesaj mı verdi?

Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun Kurban Bayramı mesajındaki ayrıntı Kartalhaber'in dikkatinden kaçmadı.

30 Haziran'da yapılacak Seçme ve Sicil Kurulu Seçimi'nde Beşiktaş Yönetimi, kulübün tüm olanaklarını Sefa Bağcı'nın başkanlığına getirilmesi için kullandığı iddia ediliyor. 

Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar ve Denetleme Kurulu Başkanı Görkan Tiryaki'nin yönetimin seçilmesi için gayret gösterdiği Bağcı için çalışmalar yaptığı iddialar arasında. Akpınar geçtiğimiz hafta, Beşiktaşlı yöneticilerle birlikte Sefa Bağcı'yla olan fotoğrafını yayınlaması bir mesaj olarak yorumlanmıştı. 


Dr. Oğuz Giray hedefte!  

Beşiktaş genel kurul üyesi Dr. Oğuz Giray'ın 11 Mayıs'ta yapılan tüzük tadil kongresinde konuşmasının engellenmesi büyük tepki görmüştü. Giray, tüzük tadil kongresi sonrası  yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın 30 haziran'da yapılacak Seçme ve Sicil Kongresi'ne aday olduğunu açıklamıştı. 

Dr. Oğuz Giray'a kongre üyeleri büyük destek verirken ünlü akademisyen kendisine yapılan baskılara rağmen adaylığını geri çekmemişti. 

Beşiktaş Yönetimi'nin Sefa Bağcı'nın seçilmesi için kulübün tüm olanakları kullandıdığı belirtiliyor. Bağcı'ya kulüp binası içinde özel bir oda tahsis edildiği de yeni iddialar arasında.  

Başkan ve Yönetim Kurulu'ndan subliminal bayram mesajı mı?

Sicil Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun Kurban Bayramı ve Babalar Günü'ndeki mesajındaki ayrıntı Kartalhaber'in dikkatinden kaçmadı. 

Sefa Bağcı'nın seçim sloganı olan 'Miras' kelimesinin kullanmanılmasına özel gösteren Hasan Arat ve yönetiminin Kurban Bayramı ve Babalar Günü'ndeki mesajındaki bu tavrı büyük tepki çekti. 



Başkan Arat'ın kongre üyelerine gönderdiği Kurban Bayramı  mesajı 


Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun genel kurul üyelerine gönderdiği 'Babalar Günü' mesajı  


Beşiktaş kongre üyeleri ardı ardına gelen 'Miras' kelimesinin yar aldığı mesajlara şaşırırken siyah-beyazlı kulübün önde gelen isimleri bu durumma kayıtsız kalmadı. 

Kartalhaber'e konuşan Beşiktaş genel kurul üyesi Mehmet Oşar, "Beşiktaş tarihinde ilk defa başkan ve yönetim kurulunun tarafsızlığıhı hiçe saydığını belirten Oşar, "30 Haziran günü gerçekleşecek üyelik ve sicil kurul seçimlerinde; bir grup EMANET, diğer grup MİRAS  konusunu işleyerek çalışmaktadır. Sayın yönetim kurulu kongre tarafından kongre üyelerine gönderilen mesajlar MİRAS kelimesinin geçmesi SUBLİMİNAL mesaj olduğunu düşünmek dahi istemiyoruz. Bu Tarafsızlık ilkesine aykırıdır. Adaylar Beşiktaş için adil yarışmalıdır!" ifadelerini kullandı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI