Beşiktaş Yönetimi Transferler İçin Düğmeye Basıyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Antalyaspor beraberliği ve Nazım Sangare'nin de elden kaçması sonrasında eleştirilerin hedefi olan Beşiktaş Yönetimi, transferler için kırmızı alarm verdi. Forvette Nikola Kalinic için çalışmalara hız veren Kara Kartal, sağ bek için de Davide Santon ve Kerim Alıcı'nın üzerine yoğunlaştı.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda takıma yeni bir forvet ve sağ bek kazandırmak için yoğun çalışma içerisinde bulunan Beşiktaş, bu iki konuda istediğini bir türlü alamamıştı. Hücum hattında; Mario Balotelli, Mario Mandzukic, Ze Luis, Papiss Cisse ve Oumar Niasse’den sonuç alamayan Beşiktaş Yönetimi, Nikola Kalinic’in üzerine yoğunlaştı. Bu iki bölgedeki eksiklerle çıkılan Antalyaspor karşılaşmasında bırakılan puanlar ve uzun süredir temas halinde bulunulan Antalyaspor’lu Nazım Sangare’nin Fenerbahçe’ye transfer olması sonrasında eleştirilerin artırılması sonrasında yönetim, takviye çalışmalarına hız verdi.

Nikola Kalinic’e büyük rest

Transferi için Atletico Madrid’le yollarını ayırması beklenen Nikola Kalinic’le menajeri aracılığıyla Antalyaspor karşılaşmasının ardından temas kuran yönetim, Hırvat golcüden en kısa sürede kulübüyle bağlarını koparmasını talep etti. Beşiktaşlı Yönetimi'nin, önümüzdeki birkaç gün içerisinde bu transferde sonuç alınamazsa listesindeki diğer isimlere yönelecekleri restini de çektiği belirtildi.

Alternatif aranıyor

Sağ bek için uzun süredir görüşülen Nazım Sangare’nin Fenerbahçe’ye transfer olmasının ardından Kara Kartal, İtalya Serie A ekibi Roma’nın 29 yaşındaki oyuncusu Davide Santon için yeniden görüşmelere başladı. Douglas’ın kadro dışı bulunması sebebiyle sağ bekte alternatif için Altınordu’dan Kerim Alıcı’nın da hedefler arasına eklendiği bildirildi.

Takviye bütçesi artıyor

Normal şartlarda transfer görüşmelerinde maliyeti düşürmek için oldukça sakin kalmayı düşünen  yönetim, takımdaki düşüş sonrasında bu konuda daha agresif olma kararı aldı. Transfer döneminin bitimine kısıtlı süre kalması sebebiyle Siyah-Beyazlılar, yeni haftada Mirin ve Douglas’ı gönderip yabancı kontenjanında açacağı boşluğu; forvet ve sağ bek için kullanacak. Beşiktaş Yönetimi'nin, transfer için ayrılan kısıtlı bütçeyi, artırması da bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI