Beşiktaş Yönetiminde derin çatlak

Basketbol takımının Baş Antrenörü Ahmet Kandemir'le yollar ayrıldı. Bu karardan sonra halen yönetimde bulunan eski basketbol sorumlusu Umut Şenol'un paylaşımı şaşkınlık yarattı. İşte detaylar... (BJK Haber)

Basketbol takımının Baş Antrenörü Ahmet Kandemir'le yollar ayrıldı. Bu karardan sonra halen yönetimde bulunan eski basketbol sorumlusu Umut Şenol'un paylaşımı şaşkınlık yarattı. 

Bir yöneticinin gönderdiğini öbür yönetici öve öve göklere çardı

Beşiktaş'ta yaşanan tuhaflıklara bir yenisi daha eklendi.

Basketbol takımının Baş Antrenörü Ahmet Kandemir, geçen hafta görevinden ayrılmak istedi.

Ancak başkan Ahmet Nur Çebi'nin buna engel olduğu ve devam etmesini istediği bildirildi.

Ama bir hafta sonra bu kez Beşiktaş Kulübü Kandemir'i görevden aldı. Açıklamada şöyle denildi:

"2020-21 sezonundan bu yana Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörlüğü görevini yürütmekte olan Ahmet Kandemir ile olan sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetmiş bulunmaktayız. Ahmet Kandemir'e emekleri için teşekkür eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Siyah-beyazlı kulüp Kandemir'in yerine ise Polonyalı koç Igor Milicic'in getirildiğini duyurdu.

Bu olaydan sonra yönetimdeki derin çatlağı ortaya çıkaran gelişme yaşandı.

Beşiktaş yönetiminde şu anda basketbol sorumlusu olarak Tahir Güneş görev yapıyor. Tahir Güneş'ten önce halen birlikte yönetim kurulunda bulunduğu Umut Şenol basketbol sorumlusuydu.

Ahmet Kandemir'in görevden alınmasının ardından Umut Şenol şu paylaşımı yaptı.

Şenol, yönetim kurulunda birlikte çalıştığı Tahir Güneş'in kararını böylece eleştirmiş ve yanlış yönettiğini ima etmiş oldu. 

Yeniçağ 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI