Beşiktaş Yönetimi'nde Fikret Orman Gerginliği

Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda eski başkan Fikret Orman görevinden ayrıldı ama gölgesi Ahmet Nur Çebi Yönetimini tedirgin ediyor.

Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda eski başkan Fikret Orman görevinden ayrıldı ama gölgesi Ahmet Nur Çebi Yönetimini tedirgin ediyor. 

Geçtiğimiz hafta internet ortamından camianın önde gelen kongre üyeleriyle buluşması Çebi'yi kızdırdı. Kulüp içinde bazı çalışanların da Orman'la görüştüğü konusunda istihbarat alan Beşiktaş başkanının sert tedbirlere başvurmaya hazırlandığı belirtildi. Mevcut yönetimde yer alan Orman'a yakınlığıyla bilinen iki yöneticiyle özel bir görüşme yapan Çebi'nin, kulüp içinde köstebekleri temizleyeceği mesajı verdiği öğrenildi. Beşiktaş başkanının bazı yöneticilerin haber sızdırdığı gerekçesiyle yaklaşık 1 aydır yönetim kurulu toplantılarını sadece üç kişiyle yaptığı belirtildi.

Özellikle Kartalhaber'de çıkan Beşiktaş Dergisi skandalı da Başkan Çebi'yi sinirlendirdiği öğrenildi. İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar ile birlikte kulüp içerisinde köstebek avına çıkan Beşiktaş yönetimi, bu haberin nasıl sızdığını araştırıyor. 


Beşiktaş Adına Toplanan Paralar Kimin Cebine Gidiyor?

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI