Beşiktaş Yönetimi'nden Sergen Yalçın'a Rest!

Beşiktaş'ta yönetici Emre Kocadağ ile Sergen Yalçın arasında yapılan görüşmelerde analaşma sağlanamadı.

Beşiktaş'ta yönetim ile Sergen Yalçın arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı. Sergen Yalçın'la Emre kocadağ arasında yaklaşık 1.5 saat süren görüşmede genç teknik adamın yönetimden  2 Milyon Euro yıllık ücretin yanı sıra futbol şubesinde ve transferlerde tam yetki istedi. Transferler için geç kalındığını belirten Yalçın'ın yönetimden Ghezzal, Rosier başta olmak üzere toplam 7 oyuncu alınmasını istedi. Yönetim ise Sergen Hoca'ya yıllık 15 Milyon TL. önerirken transferde tam yetki verilemeyeceğini iletti.

Başka Görüşme Olmayacak İddiası 

Kocadağ'ın Sergen Yalçın'a, Başkan Çebi'nin "Bu son teklifimiz" notunu ilettiği öğrenildi. Görüşme sonrası Kocadağ'la uzun süren telefon görüşmesi yapan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin kurmaylarına, "Bu şartlarda Sergen Yalçın'la anlaşmamız zor gibi gözüküyor" dediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi'nin Şenol Güneş, Mustafa Denizli başta olmak üzere yeni teknik direktör adaylarıyla temasa geçmeye hazırlandığı öğrenildi. Beşiktaş yönetimine yakın twitter hesapları dün akşam saatlerinde Başkan çebi ve yönetimi öven Sergen Yalçın'ı eleştiren mesajları dikkat çekti. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI