Beşiktaş Yönetimi'nden Tepki Çeken Açıklama

Beşiktaş 2. Başkanı Adnen Dalgakıran, Siyah-Beyazlı takımın Kayserispor'a 3-1 yenildiği maçın ardından ilginç bir açıklamaya imza attı.

Beşiktaş 2. Başkanı Adnen Dalgakıran, Siyah-Beyazlı takımın Kayserispor'a 3-1 yenildiği maçın ardından Siyah-2017-2018 sezonunda ligi 4. bitiren Beşiktaş kadrosunu hedef aldı. 
Dalgakıran sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı. 
''100 milyon Euro luk takımın 4. olduğunu unutup , malubiyetin yükünü gençlere ve gençleşmeye bağlayanlar Beşiktaş a iyilik yapmıyorlar. Kulübümüzün öze dönüş stratejisi kararlılıkla hayata geçirilecektir.''
Dalgakıran'ın bu açıklamasına taraftarları büyük çoğunluk ise tepki gösterdi.  Taraftarlar yorumlarında, ''Adnan Bey atıp tutmasın. O sezon Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığmız elde edilen başarıyı küçümsemesin" yorumunda bulundu. Çarşı Grubu Dalgakıran'ın bu açıklamasına kinayeli yaklaşarak ""Özür dileriz, sizi de üzdük. Çözüm üretemedik ya o koyuyor insana...'' yorumunu yaptı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI