Beşiktaş Yönetimi'nden Vida Açıklaması

Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ, Antalyaspor maçı hakemi Halil Umut Meler'i eleştirirken Vida'ya gelen teklifi doğruladı.

Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ, Antalyaspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

"Herkesin içi rahat..."

Antalyaspor'a koronavirüs testi yapılmasını istediklerini hatırlatan Kocadağ, "Antalyaspor'a geçmiş olsun. Gerekli açıklamaları kulüp olarak yaptık. Herkesin içi rahat etsin diye bugün de test yapılmasını istemiştik. TFF'den olumlu bir cevap gelmedi" ifadesini kullandı. 

"Taç pozisyonu 4. hakemin gözünün önünde oldu"

Maçtaki hakem yönetimine değinen asbaşkan Emre Kocadağ, "Başarısız hakem yönetimi bu maçta da devam etti. Kaleye giden topun elle çevirilmesi var. Golden önce, taç hakemin önünde. Hakemlerin VAR'a gidip eli görüp vermemesi gerçekten çok ilginç. Yediğimiz golden önce taç pozisyonu 4. hakemin gözünün önünde cereyan etti. Medya da ilginç, yorumcular da ilginç, farklı yorumlar yapılıyor. Bugün de yorumları takip edeceğim" ifadesini kullandı.

"Vida'ya teklif var"

Forvet transferini bu hafta içinde tamamlamayı düşündüklerini vurgulayan kocadağ, Vida'ya teklifler olduğunu ifade ederek, "Bu hafta içinde inşallah forvet transferini tamamlayacağız. Vida zaten ismi itibariyle ilgilenmesi normal olan bir oyuncu. Roma konusuna şimdi cevap vermeyeyim. Vida ile ilgili teklifler var ama değerlendiriliyor. Douglas ve Mirin için hala aynı noktadayız. Maalesef bir ilerleme sağlayamadık" dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI