Beşiktaş Yönetimi'ne birileri mi sızdı?

Göreve geldiği günden bu yana pasif bir görüntü çizen Beşiktaş Yönetim Kurulu, video konferans ile toplantı gerçekleştirmeyi başardı.

Kartlhaber.com özel haberi... 

Beşiktaş Yönetim Kurulu, koronavirüs önlemleri kapsamında bugünkü toplantısını video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle yetkililer, tüm vatandaşlara 'Evde kal' çağrısı yaparken, sosyal mesafe gibi birçok konuda da uyarılarda bulunuluyor. Bu bağlamda Beşiktaş Yönetim Kurulu da bugünkü toplantısını video konferans yöntemiyle yaparak tedbiri elden bırakmadı. Siyah-beyazlı yönetim kurulu üyeleri, aynı anda platforma bağlandı ve olağan toplantı seyrinde birçok konuyu ele aldı. Ayrıca Başkan Ahmet Nur Çebi ve bazı yöneticilerin Beşiktaş eşofmanı giymesi de dikkatlerden kaçmadı.

Ancak toplantıda ikinci sıranın sol başındaki ilk iki kişi merak konusu oldu. Beşiktaşlı taraftarlar yönetime yabancı kişilerin sızdığını zannederken, birçok kongre üyesi ''Beşiktaş yönetiminde olmayan bu iki kişi de kim?'' sorusunu gündeme getirdi. 


Kartallhaber ekibi bu kişiyi araştırdı. Fotoğrafta çok belli olmayan bu kişilerden biri; Beşiktaş Kulübü çalışanı Cenk Sümer'den başka biri değildi. Eski başkan Fikret Orman'a yakınlığıyla bilinen Cenk Sümer'in yıldızı Ahmet Nur Çebi'nin başkan olmasının ardından daha da parladı. Sümer şu anda yönetim kurulunda olmamasına rağmen yer almasa da Futbol A.Ş'nin idarecileri arasında yer alıyor. Sümer, şu anda birçok yöneticiden daha çok söz sahibi... 

Kim bu Ümit Özdeş? 

Cenk Sümer'in sağındaki kişi ise Beşiktaşlı taraftar Ümit Özdeş olduğu belirtildi. Özdeş'in finansal konularda Başkan Çebi'ye zaman tavsiyelerde bulunduğu iddia edildi. 

Beşiktaşlı taraftarlar yönetim kurulunda tanımadıkları bi iki kişiye bir hayli şaşırırken kongre üyesi Aker Çıtak, ''1. Bu, bir BJK Futbol AŞ'nin Yönetim Kurulu toplantısı mıdır, yoksa BJK Derneği'nin mi? 

2. İster AŞ'nin olsun, ister derneğin, her ikisinin de yönetim kurulu listesinde olmayan kişi ve kişilerin, yönetim kurulu toplantısında ne işi var?'' sorusunu yöneltti. 

Beşiktaşlı taraftarlarının sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, ''Beşiktaş yönetimi göreve geldiği 5.5 ayda en önemli icraatini gerçekleştirdi. Sonunda başardılar!'' mesajları dikkat çekti. 

Bazı kongre üyeleri de yönetimde olmayan birinin yöneticiymiş gibi toplantıya katılmasını eleştirdi. Uzun süredir yönetim kurulu üyeleriyle yan yana gelmemeye özen gösteren yönetici Erdal Torunoğulları'nın internet üzerinden yapılan toplantıya da katılmaması dikkat çekti. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI