Beşiktaş Yönetimi'nin peşindeki hoca!

Beşiktaşlı taraftarlar, yeni sezonda Siyap-Beyazlı takımı çalıştıracak yeni teknik direktörün bir an önce belirlenmesini isterken, Beşiktaş Yönetimi'nin başka hesapları var. İşte detaylar (BİJK Haber)

Beşiktaş'ta Sicil Kurulu Başkanlığı İçin Olağanüstü Seçim'ne akademisyen aday 

Beşiktaş Yönetimi'nin Sicil Kurulu Başkanlığı için gerçekleştirmeye hazırlandığı olağanüstü seçim öncesi, genel kurul üyeleri ünlü akademisyen duvarına çarptı.

Sicil Kurulu'na Baskın Seçim 

Beşiktaş Yönetimi, göreve geldikten sonra Sicil Kurulu'nun odasını bastığı ve üyelik dosyalarını ele geçirdiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Beşiktaş'ın 29 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Seçme ve Sicil Kurulu Başkanlığına seçilen Şahabettin Önkol ile kurul üyeleri, yönetimden gelen baskılara dayanamayarak 20 Mayıs 2024 itibarıyla istifalarını sunmuşlardı.

Üyeliklere Operasyon

Hasan Arat yönetimindeki Beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz günlerde 5.700 genel kurul üyesinin üyeliğini askıya almıştı. Yönetim bu girişimiyle, son birkaç yılda üye olan kişilerin gelecek yıl yapılacak kongrede aday olmasını engellemekle suçlanmıştı. Arat yönetiminin bu operasyonu büyük tepki çekerken, bu operasyona Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar ve Denetim Kurulu Başkanı Gökhan Tiryaki'nin tam destek verdiği iddia edilmişti.

Kongre Üyeleri Ayağa Kalktı

Beşiktaş'ta kurulları ele geçirerek gücü eline geçirmekle suçlanan Beşiktaş Yönetimi, baskın seçimle Sicil Kurulu Başkanlığı için Sefa Bağcı'yı aday gösterdi. Bağcı için kısa sürede 100 imza toplayan yönetim, aday olmak isteyenler için sadece 3 iş günü süre tanıdı.

Nereden Çıktı Bu Hoca!

Beşiktaş'ta yaşanan bu gelişmelere tepki gösteren 5 nesildir Beşiktaş Şenlikdede’li ünlü akademisyen Oğuz Giray, geçtiğimiz Cuma günü Sicil Kurulu Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Hiçbir dernek ve kişiyle organik bağının olmadığını belirten Giray'ın sosyal medya hesabından yaptığı çağrı kısa sürede destek buldu. Giray'ın adaylığı için kulüp binasına akın eden kongre üyeleri kısa sürede 100 imzayı topladı.

Arat Yönetimi İçin Güven Oylaması

Beşiktaş Yönetimi ve kongrede ağırlığı olan grup ve dernekler, "Nereden çıktı bu hoca!" derken, Arat Yönetimi'nin 30 Haziran'da yapılacak kongrede Sefa Bağcı'nın kazanması için kulüp olanaklarını kullanacağı iddia edildi. Arat Yönetimi'nin Sicil Kurulu Başkanlığı için kesenin ağzını açacağı ve seçim günü yönetime yakın dernek ve grupları İstanbul'a taşıyacağı öne sürüldü.

"Beşiktaş'ın Adamıyım!"

Kendisine gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür eden Dr. Oğuz Giray, yaptığı açıklamada, "Ben bir grup ve kişinin adayı değilim. Beşiktaş aşkıyla yanıp tutuşan semtin insanıyım. Beşiktaş'ta güçler ayrılığı başarıyı getirir. Beşiktaş'ın kurumsallaşması ve torunlarımızın emaneti için ileriye yönelik projeleri hayata geçirmek amacıyla el ele vermeliyiz. Bizim sloganımızı yıllar önce Onursal Başkanımız belirlemişti; 'Beşiktaş'a hizmet etmek istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın!' Benim tepkim; Sicil Kurulu'nun kapısının kilidinin kırılarak, detaylı inceleme yapılmadan 5.700 kişinin üyeliklerinin askıya alınmasına! Beşiktaş'ta vicdanımıza sığmayan haksızlıklar olduğu için bu göreve talip olduk. Herkese eşit mesafedeyiz. Beşiktaş'ın geleceğini birlikte inşa edebiliriz. Beşiktaş'ın gücü; Beşiktaşlıların birlikte çalışmasıyla olacaktır." ifadelerini kullandı. 

Kartalhaber.com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI