Beşiktaş'a Aboubakar Geliyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Golcü transferi için Aboubakar'la görüşmelirin sürdüren Beşiktaş, Porto'nun transfere onay vermesi halinde Kamerunlu futbolcuyu bu gece İstanbul'a getirecek.

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Forvet transferi için Kalinic ve Aboubakar gibi isimlerle görüşen Beşiktaş Yönetimi, Porto'nun Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar'da sona doğru geldi. Aboubakar'la yapılan görüşmelerde olumlu yanıt alan Beşiktaşlı yöneticilerinPortekiz ekibiyle anlaşması halinde 28 yaşındaki golcünün bu gece İstanbul'a geleceği ifade edildi. 

A Spor'un haberine göre, Sergen Yalçın'ın iyi bir forvet transferi için yönetimle sürekli bilgi alışverişinde bulunduğu, sağlık sorunu olmadığı belirtilen Kamerunlu golcüye onay verdiği ifade edildi. Aboubakar'ın da Beşiktaş'la her türlü sözleşmeye imza atacağını söylediği belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI