Beşiktaş'a Alanya'dan Çifte Transfer Bombası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Yeni sezon öncesinde teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, gözünü genç hocanın eski takımı Alanyaspor'a dikti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin’le yollarını ayırma kararı alan Siyah-Beyazlılar, ilk olarak sol bek bölgesi için lig bitiminde boşa çıkacak Fabrice N’Sakala’yla prensip anlaşmasına vardı. 29 yaşındaki futbolcuyla seneliği 900 bin Euro’d an 2+1 yıllık anlaşmaya varan Beşiktaş Yönetimi, hücum hattını da yine Alanyaspor'dan yapacağı transferle güçlendirmek için harekete geçti.

Beşiktaş, 1.2 milyon Euro önerdi

Fabrice N’Sakala’yı resmen duyurmak için geri sayımda bulunan Beşiktaş Yönetimi, Alanyaspor’un bir diğer yıldızına odaklandı... Kara Kartal, kulübüyle 2 yıllık kontratı lig bitiminde tamamlanacak olan Papiss Cisse için de harekete geçti. Antalya kulübüyle çıktığı 59 maçta 39 gollük performans sergileyerek 35 yaşında olmasına rağmen formunun zirvesinde olduğunu gösteren Senegalli yıldız, menajeri aracılığıyla Beşiktaş’tan 1.5 milyon Euro’luk maaş talebinde bulunmuştu. Son olarak 1.2 milyon Euro’ya çıkan Beşiktaş'ın ise pazarlıklarını sürdürdüğü kaydedildi.

Bonuslar da eklenecek..

Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakan Cisse için Süper Lig’den başka kulüplerin de takipte olduğu kaydedildi. Yeni dönemde hücum hattında da köklü değişik yapmayı planlayan Beşiktaş Yönetim'nin; Kevin-Prince Boateng’le yolların ayrılacak olması, Umut Nayir’ın istikrarsız görüntüsü ve ek olarak Güven Yalçın’a da Fransız kulüplerinin gündeminde olması sebebiyle Cisse transferini bitirmekte ısrarcı olduğu ifade edildi. Süper Lig’de gol krallığı yarışında 19 sayıyla ikinci sırada bulunan Papiss Cisse için, garanti maaş artı bonus önerisi de sunulabileceği belirtildi. 

Papiss Cisse, Alanyaspor formasıyla bu sezon 32 karşılaşmada rakip fileleri 23 kez sarsmayı başarırken  Fabrice N’Sakala ise, Aytemiz Alanyaspor’da 4 yılda 123 mücadelede forma giydi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI