Beşiktaş'a Alman yıldız

Beşiktaş, sezon sonu için transfer çalışmalarını hızlandırıyor ve teknik direktör Fernando Santos'un raporu doğrultusunda hareket ediyor.

Beşiktaş, Sağ Bek Bölgesini Güçlendirmek İçin Marius Wolf'u Gündemine Aldı

Beşiktaş, sezon sonu için transfer çalışmalarını hızlandırıyor ve teknik direktör Fernando Santos'un raporu doğrultusunda hareket ediyor. Portekizli teknik adamın isteği üzerine sağ bek bölgesini güçlendirmek için harekete geçen Siyah-Beyazlılar, Alman panzeri Marius Wolf'u listelerine ekledi.

Takvim'in haberine göre; Fernando Santos'un memnun olmadığı Onur Bulut ve Jonas Svensson'un performansları üzerine yönetim, sağ bek pozisyonu için kaliteli bir transfer yapma kararı aldı. Bu doğrultuda hareket eden Beşiktaş, Borussia Dortmund'da forma giyen 28 yaşındaki Alman yıldız Marius Wolf'u transfer listesine ekledi.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan deneyimli oyuncunun menajeriyle temasa geçmeye hazırlanan Beşiktaş, Wolf'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacak.

Marius Wolf, bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 22 maçta görev aldı ve gol atmasa da 1 asistlik katkı sağladı. 2018 yılından bu yana Dortmund'da forma giyen Wolf'un piyasa değeri ise 6.5 milyon Euro olarak belirtiliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI