Beşiktaş'a Balotelli müjdesi

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği İtalyan golcü Mario Balotelli'ye dair Brecia başkanı Massimo Cellino önemli bir açıklamada bulundu

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği İtalyan golcü Mario Balotelli'ye dair Brecia başkanı Massimo Cellino önemli bir açıklamada bulundu... İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Brescia'da forma giyen Mario Balotelli için Brescia patronu Massimo Cellino'den Türk kulüplerini sevindirecek bir açıklama geldi.

İtalya'da sıkça ırkçı tezahuratlara maruz kaldığı bilinen ve Brescia'da mutsuz olduğunu aktaran Balotelli için ayrılık kapıları açıldı.

29 yaşındaki golcü futbolcu için konuşan İtalyan Başkan Massimo Cellino, yaptığı açıklamada, "Mario üzgün; çünkü istediği oyunu oynayamıyor. Serie A'da hayatta kalmak büyük fedakarlık istiyor ve belki de o basit olanı düşünüyor. Ocak ayında, bedelsiz olarak kulüpten ayrılabilir. Bu dakikada kendisi için en iyi yolu seçmeye ihtiyacı var" dedi.

Balotelli, bu sezon Brescia formasıyla çıktığı 8 karşılaşmada 2 gol kaydederken 611 dakika sahada kaldı.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI