Beşiktaş'a bedava golcü

Beşiktaş, Nemanja Nikolics transferini bitiriyor.

Süper Lig'de son olarak evinde lider Sivasspor'a 2-1 mağlup olarak taraftarını üzen Beşiktaş'ta takıma takviye yapılıp yapılmayacağı belirsizliğini koruyordu. Ara transfer döneminin bitmesine az bir süre kala atağa kalkan siyah-beyazlı kurmaylar, taraftarın heyecanla beklediği santrfor bölgesi için düğmeye bastı. Mali yönden zor günler geçiren Kara-Kartal, bonservisi elinde olan golcüye teklifini yaptı.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği harcama limitlerine uyma konusunda titiz davranan siyah-beyazlı kurmaylar, ara transfer döneminde şu ana kadar suskun bir görüntü çizdi.
Şampiyonluk parolasıyla başladığı ligde 18. haftada sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta taraftar büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Şampiyonluk yolunda yara alan siyah-beyazlılarda yönetim karamsar havayı dağıtmak için harekete geçti.

''TRANSFER İSTEMİYORUM'' SÖZLERİ YALAN
Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçından sonra yaptığı transfer açıklamasında, Transfer istemiyorum, kadro yeterli sözleri yalan. Benim böyle beyanlarım olmadı. Yönetimden mevki olarak talepte de bulundum, forvet bölgesine takviye istedim. Ama mevcut kadro buysa da bundan en iyi verimi almak için çalışağım'' ifadelerini kullanmıştı.
Beşiktaş yönetimi, de Abdullah Avcı'nın hücum bölgesine takviye isteğine mevcut şartlar doğrultusunda bir süredir çalışmalarına devam ediyordu. Siyah-beyazlılar aradığı golcüyü bedavaya buldu.
Beşiktaş'ın, son olarak MLS Ligi takımlarından Chicago'da forma giyen ve şu anda bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Nemanja Nikolics ile ilgilendiği yazıldı. Chicago ile sözleşmesini uzatmayan Nemanja Nikolics'i aynı zamanda Crystal Palace'ın da istediği iddia edildi.
İngiliz basınında Daily Mail'in haberne göre, Nemanja Nikolics'in menajeri gelen teklifleri değerlendirme aşamasında. Crystal Palace dışında Olympiakos ve Beşiktaş da Macar futbolcuyu istiyor.
Ancak Nemanja Nikolics'in şu anda Crystal Palace'a daha sıcak baktığı ve Premier Lig'de oynamak istediği kaydedildi. Cenk Tosun'u transfer eden Crystal Palace'da Benteke'nin ayrılma durumuna karşılık Nemanja Nikolics transferinin düşünüldüğü kaydedildi.

Nemanja Nikolics kimdir?
Nemanja Nikolics 32 yaşında ve santfor mevkinde forma giyiyor. Kariyerinde son olarak Chicago Fire takımının formasını giyen Nemanja Nikolics, öncesinde Legia Varşova'da oynadı. MLS Ligi'nde 96 maça çıkan Nemanja Nikolics, 51 gol attı ve 5 asist yaptı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI