Beşiktaş'a Brezilyalı sol bek

Transfer çalışmalırın sürdüren Beşiktaş'ta hedef Brezilyalı sol bek Welinton...

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, transfer döneminin bitimine az bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlı kulübün yöneticileri, Brezilyalı genç sol beke teklif yaptı. İşte detaylar... (BJK Haber) 

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, ara transfer döneminde çalışmalarını hızlandırdı.

Beşiktaş'ta 6 yabancıyla yollar ayrılıyor!

Siyah-beyazlı ekibin transfer listesindeki oyuncu Brezilya temsilcisindeki yıldız futbolcu olduğu öğrenildi. Alınan bilgiye göre Beşiktaşlı kurmaylar resmi teklif yaptı. İşte haberin detayları...

Beşiktaş'ta yaklaşık 4 aydır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ghezzal, Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Sivasspor maçı ile sahalara geri döndü. Ghezzal en son ligin ilk yarısında oynanan Trabzonspor maçında görev almış ve sakatlanarak oyuna devam edememişti.

İKİ İMZA ATILDI

Siyah-beyazlı ekipte Wout Weghorst'un ayrılığının ardından forvet hattına Vincent Aboubakar dahil edildi.

30 yaşındaki Kamerunlu oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Siyah-beyazlılar, Konyaspor'da dikkat çeken Amir Hadziahmetovic'i de kadrosuna kattı.

Bosna Hersekli orta saha için 3 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödendi. Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

N'KOUDOU SEZON SONUNDA BOŞTA

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Georges Kevin N'Koudou'nun da sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Kamerunlu oyuncu bu sezon 21 maçta süre aldı ve 5 gol ile 1 asist üretti. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin Euro olarak gösteriliyor.

BORINI'DE SONA DOĞRU

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük arasında uzun süredir devam eden Fabio Borini pazarlıklarında sona gelindi. 31 yaşındaki oyuncu için 2 milyon euro bonservis bedeli isteyen kırmızı-siyahlılara, 1 milyon euro transfer teklifini sunan Beşiktaş, teklif yükseltti.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Goal BR'nin haberine göre transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Sao Paulo'da forma giyen 21 yaşındaki sol bek Welington için resmi teklif yaptı.

Transferin detayında 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli, 1 milyon euro bonus ve sonraki satıştan yüzde 20 pay bulunuyor.

BU SEZONKİ KARNESİ

Brezilya temsilcisi Sao Paulo'da forma giyen genç futbolcu Welington, bu sezon 5 resmi maça çıktı. 21 yaşındaki futbolcu, söz konusu maçlarda 1 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI