Beşiktaş'a Büyük Piyango

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'a Cyle Larin piyangosu...

Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi... Corona virüsü (koronavirüs) nedeniyle yaşadığı mali sorunları en aza indirmek için çalışmalarını yürüten siyah beyazlılara Belçika'dan müjde geldi. Aktarılan bilgilere göre Zulte Waregem, Cyle Larin için dev rakamı ödemeyi kabul etti. İşte detaylar... 

Beşiktaş'a transfer müjdesi... Sezon başında siyah beyazlıların Wulte Waregem'e kiraladığı Cyle Larin'in satışı artık çok yakın.

Voetbalkrant.com adlı internet sitesinin konu ile ilgili aktardığı haber şu şekilde;

"Zulte Waregem, golcü futbolcu için 2.5 milyon euro ödemeyi planlıyor ancak öncesinde garanti istiyor. Waregem yetkilileri, Beşiktaş'ın golcüsünü aldığı taktirde karla satabileceğinden emin olmak istiyor.

Larin, Zulte Waregem'i kesinlikle hayal kırıklığına uğratmadı. 25 yaşındaki golcü 7 gol 10 asistle oynadı.

Zulte Waregemli yetkililer, Beşiktaş'ın golcüsünü satın alma yetkisine sahip ve buna kısa süre içerisinde karar vermek zorunda. Ucuz bir futbolcu değil, 2.5 milyon euro (18 Milyon TL). Ancak, onun bir sonraki satışında kar elde edebileceklerinden emin olmak istiyorlar."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI