Beşiktaş'a Fransız kule

Beşiktaş için flaş transfer iddiası...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri...  Beşiktaş yönetimi ön libero adaylarına Batista Mendy’yi de ekledi. Siyah-beyazlı scout ekibi, bir süredir izlediği 1.91 boyundaki oyuncuyu teknik direktör Şenol Güneş'in onayına sundu. Fransız yıldız, stoper mevkisinde de görev yapabiliyor. İşte flaş gelişmelerin detayları...

Siyah-beyazlılar transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in, ön libero ve stoper mevkiine öncelik verilmesini istemesinin ardından, yönetim de rotasını bu bölgelere çevirdi.

Beşiktaş scout ekibinden son dakikada yeni bir isim daha Güneş'in önüne sunuldu.

Angers'de forma giyen 23 yaşındaki Batista Mendy, her iki bölgede de görev yapabilmesi nedeniyle transfer listesinin üst sıralarında kendisine yer buldu.

Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 1.91 boyundaki Fransız kule için tecrübeli teknik adam "Yerinde izleyelim" talimatını verdi.

Mendy, bu sezon Angers formasıyla lig ve Fransa Kupası'nda 34 karşılaşmada 2787 dakika süre aldı. 

Fotomaç

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI