Beşiktaş'a geri dönmeye hazırım!

Beşiktaş Sompo Sigorta Basketbol Takımı'nın Birleşik Amerikalı oyun kurucusu Toddrick Gotcher, kendisi hakkında yayınlanan haberlere tepki gösterdi.

Beşiktaş Sompo Sigorta Basketbol Takımı'nın Birleşik Amerikalı  oyun kurucusu Toddrick Gotcher, kendisi hakkında yayınlanan haberlere tepki gösterdi.

Haberde Gotcher’ın Türkiye’de COVID-19 hakkında yanlış bilgilendirme yapıldığına dair ifadeler kullandığı iddia edilirken 27 yaşındaki oyuncu bunun doğru olmadığını ve Türkiye’yi çok sevdiğini ifade etti:

Gotcher açıklamasında,

“İnsanların kelimeleri, bilgileri suistimal edip kötüye kullanması inanılmaz! Beşiktaş‘ı ve Türkiye’yi kesinlikle çok seviyorum. Lig devam ederse geri döneceğim.” ifadelerine yer verdi.


Bu sezon Siyah-Beyazlı ekibin FIBA Şampiyonlar Ligi yürüyüşünde önemli katkılar sunan Gotcher, Süper Lig’de çıktığı 22 maçta 8.9 sayı – 4.8 ribaund – 1.9 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Toddrick Gotcher, geçtiğimiz günlerde corona virüsü salgını sebebiyle Türkiye’den ayrılarak ülkesine dönmüştü.

Eurohoops

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI