Beşiktaş'a gurbetçi golcü

Beşiktaş, Darmstadt forması giyen Serdar Dursun'u transfer etmek için harekete geçti.

Beşiktaş, Darmstadt forması giyen Serdar Dursun'u transfer etmek için harekete geçti. 
Burak Yılmaz’a alternatif bir isim aramasına rağmen finansal açıdan büyük problemler yaşayan Beşiktaş’ın Darmstadt 98 forması giyen Serdar Dursun için resmi teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ SERDAR DURSUN'U İSTEDİ
Akşam'ın haberine göre; forvet hattında Burak Yılmaz haricinde Umut Nayır ve Güven Yalçın tercihleri olmasına rağmen bu oyunculardan tam olarak istediğini alamayan Abdullah Avcı’nın yönetiminden golcü transferi istediği öğrenilirken, Erdal Torunoğulları’nın listede bulunan oyuncularla temasa geçtiği belirtildi. İlk olarak Almanya 2.Lig’de oynayan ve Darmstadt formasıyla bu sezon 20 maçta 10 gol atan Serdar Dursun’u gündemine alan Beşiktaş’ın Alman yöneticilerle masaya oturduğu kaydedilirken, Başkan Rüdiger Fritsch’in Serdar için 2 milyon Euro istediği bildirildi.
Pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş’ın 1 milyon euro’ya işi bitirmek istediği anlaşıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI