Beşiktaş'a güzel haberler

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda MKE Ankaragücü ile oynayacağı yarı final rövanş maçına odaklandı. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda MKE Ankaragücü ile oynayacağı yarı final rövanş maçına odaklandı. Siyah-Beyazlılar, ilk maçın golsüz beraberlikle sonuçlanmasının ardından, kendi sahasında galip gelerek finale yükselmeyi hedefliyor. Öte yandan, Beşiktaş'ta sakat oyuncuların durumları ve cezalı futbolcuların durumu da merak konusu.

Gedson ve Masuaku geri dönüyor 

Kritik maç öncesi Beşiktaş'ta sakatlık ve cezalı oyuncuların durumları yakından takip ediliyor. Son Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyen Arthur Masuaku ve Gedson Fernandes'in Ankaragücü maçında oynamalarına engel bir durumunun bulunmadığı, Serdar Topraktepe'nin görev vermesi halinde sahada olabilecekleri belirtiliyor.

Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören ve ceza alan Al-Musrati'nin ise cezasını lig maçlarında çekeceği için Ankaragücü maçında forma giyebileceği ifade ediliyor. Aynı şekilde, Çaykur Rizespor maçında sarı kart gören Semih Kılıçsoy'un da cezasını ligdeki Alanyaspor maçında çekeceği ve Ankaragücü karşısında oynayabileceği belirtiliyor.

Oyuncu sakatlıklarında ise Rizespor maçında sakatlanan Omar Colley ve uzun süredir sakat olan Bakhtiyar Zaynutdinov'un durumları belirsizliğini koruyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI