Beşiktaş'a iki teknik direktör önerisi

Devin Özek, Beşiktaş'a İki Yabancı Teknik Direktör Önerdi: Detaylar Haberimizde!

Beşiktaş'ın Sportif Direktör Adayından Teknik Direktör Önerileri: İki İsim Masada!

Beşiktaş, sezonu istediği gibi geçiremeyen ve tek hedefi Türkiye Kupası'nda başarı elde etmek olan bir süreçten geçiyor. Teknik direktör ve sportif direktör konusunda çalışmalarını sürdüren kulüp, bir numaralı sportif direktör adayı Devin Özek'ten iki teknik direktör önerisi aldı.

Almanya Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen A Takım Direktör Yardımcısı Devin Özek'in Beşiktaş'a sportif direktör olarak atanması yolunda görüşmeler devam ediyor. Özek'in önerileri doğrultusunda teknik direktör adayları da masaya yatırıldı.

Devin Özek'in sunduğu öneriler arasında yerli bir isim olan Dortmund'da yardımcı antrenörlük yapan Nuri Şahin de bulunuyor. Ancak Özek'in yabancı alternatifler de sunduğu ve bu kapsamda iki İtalyan teknik direktör önerdiği öğrenildi.

İtalyan teknik direktörlerden biri, Serie A'da Monza'nın teknik direktörü Raffaele Palladino olarak belirtildi. Diğeri ise Fiorentina'nın teknik direktörü Vincenzo Italiano. Her iki teknik adamın da sözleşmelerinin sezon sonunda sona ereceği ve farklı taliplerinin bulunduğu aktarılıyor.

Raffaele Palladino, geçen sezon Monza'nın başında 52 puan toplayarak takımını 11. sıraya taşımıştı. Diğer yandan Vincenzo Italiano ise Fiorentina ile 50 puan toplayıp 9. sırada yer almış ve Konferans Ligi'nde final için avantaj yakalamıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI